sauna imalat ısparta - sauna tadilat - sauna aksesuarları - ısparta

design design ANA SAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLER SAUNA HAKKINDA KATILDIĞIMIZ FUARLAR REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM BİLGİLERİ design design
  Sauna Nedir?

Vücuda uygulanan sıcaklıkla kişinin terlemesinin sağlandığı ahşap ve ayrıca izolasyon yapılmış bir odadır. Sauna nedir? denildiğinde aklımıza hemen sıcak ve buharlı bir oda gelir, ama aslında saunada buhar değil kuru sıcak bulunur. Buhar sadece kabindeki nem oranını arttırmak için ısıtıcıdaki özel volkanik taşların üzerine su döküldüğü zaman oluşur. 

Böylece oluşan sıcak ve nemli ortamda vücut terlemiş olur ve sauna kullanımı gerçekleşir. Böylece gündelik hayatlarında yeterince terleyemeyen kişiler sauna kullanımıyla daha sağlıklı bir vücuda sahip olurlar. Bu kişiler üzerinde saunanın faydaları ilerleyen yıllarda gözle görünür bir biçimde kendini göstermektedir. Şahinsauna olarak sağlığınıza değer veriyor ve size daha sağlıklı bir yaşam için evinizde ahşap saunayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. 

Günümüzde sağlıklı bir vücuda ve zihne sahip olmanın değeri gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. "Sauna" kullanımı en doğal ve sağlıklı olarak vücudumuzu dinlendirme ve zindelik kazandırma yöntemlerinden birisi olarak göze çarpmaktadır. İnsan sağlığına bir çok yönden olumlu etkilerinin olduğu bugün tıp dünyasında kabul görmektedir.

"Sauna" tarihi boyunca insanların pürüzsüz bir cilde ve sağlıklı bir vücuda sahip olmasını sağlamıştır. Eskiden sadece zengin ve varlıklı insanların sahip olabileceği bir zevk gereci olarak bilinirken, bugün neredeyse her kesimden insanın evinde veya işyerinde fazla büyük bir alan ayırmadan ve bütçelerini hiç zorlamadan kolaylıkla sahip olabileceği bir sağlık gereci olmuştur. 

Eğer evinize konut tipi bir "ev saunası " yaptırmak istiyorsanız. Bunun için özel bir yer ayırmanıza gerek kalmadan kullanmadığınız küçük bir odanızı, merdiven altında ardiye olarak kullandığınız bir alanı veya banyonuzun bir bölümünü çok ekonomik bir şekilde bir günde saunaya çevirebilirsiniz. Son yıllarda sektördeki hızlı büyümeye paralel olarak sauna firmaları sayısında önemli bir artış olmuş, ama bu artış insanlara geniş bir ürün yelpazesinde istediklerini seçme imkanı getirirken ürün kalitesi ve montaj sonrası hizmetlerde büyük bir gerilemeye sebep olmuştur. 



Bu konu 2225 kez incelenmiştir.



Diğer Konular

© Copyright 2011 - www.sahinsauna.com
Sitedeki görseller yazılı iznimiz olmadan kopyalanamaz.